Hommahan lähti käyntiin niin että kukkia ja mehiläisiä. Tai siis isä pani äitiä. Isä oli kiinalainen, niin minustakin tuli puoliksi kiinalainen vuonna 1992.

Sitten iskä teki oharit ja lähti takaisin Kiinaan, kun olin puolivuotias. Jäimme äidin kanssa yhdessä katselemaan telkkaria. Kasvoin, ja tykkäsin pestä nakuna mattoja ja työntää kädet rahkaan.

Suoriuduin peruskoulusta kasin keskiarvolla ja lintsaamalla. Sitten menin ammattikouluun opiskelemaan LVI-asennusta. Ajattelin että se ala sopisi mulle, kun tykkään rahasta ja komeista miehistä.

Noh, ihan kelpo putkimiesnainen musta valmistuukin tänä keväänä. Duuniakin on tiedossa.

 

Vapaa-ajan harrastuksia löytyy hyviä ja huonoja. Feivörittejä on matkustelu ja bailailu. Kuppi nousee vähän turhan helposti aina välillä. Olen herännyt sairaalasta Nizzassa, Järvenpään juoppoputkasta ja Riihimäeltä ihan muuten vaan. Mutta noitahan nyt sattuu kaikille…

Hyviksi harrastuksiksi voisi varmaan kategorioida lenkkeilyn, lukemisen, ruoanlaiton, varpaankynsien lakkaamisen, tee-se-itse-puuhastelun, elokuvat ja höpöttäminen sekä satunnainen muu urheilu.

 

Parhaita asioita on elämän pienet ihmeet,  pelkät menoliput, kahvin tuoksu, metsäfestarit ja mökkisauna.

 

Life is short, so make it worth!